• wędliny tradycyjne

    Elementy pieczone

  • wyroby wędzone

    Elementy pieczone

  • wyroby wędzone

    Elementy pieczone

elementy pieczone W skład elementów pieczonych wchodzą różnorodne mięsa najwyższej jakości, więc każdy znajdzie coś smacznego dla siebie.

Cennik elementów pieczonych:


Produkt
Prosie z formy 3 kg
Prosie z formy 5 kg
Prosie pieczone w całości z farszem
Łopatka ze skórą i golonkiem (ok. 4 kg)
Łopatka bez golonka (ok. 2 kg)
Karczek (ok. 2kg)
Kito (ok. 6-8 kg)
Schab zk
Szynka
Żebra
Boczek
Golonko przód
Golonko tył
Kaszanka
Ślimak (ok. 1 kg)
Ślimak mały (ok. 0,2 kg)
Kapusta zasmażana
Kotlet z fileta (ok. 6 szt.)
Udko (ok. 4 szt.)
Krokiet

koryta pieczone

Informacje kontaktowe

By ułatwić nasz wzajemny kontakt zachęcamy do wypełnienia formularza, który dostępny jest w Kontakcie. Zamówienia możecie Państwo złożyć osobiście lub telefonicznie od wtorku do piątku od 8:00 do 14:30. Zamówienia na wyroby pieczone należy złożyć 2 dni wcześniej.

  • Zakład wędliniarski Piotr Gruner,
    44-268 Jastrzebie-Szeroka ul. Boczna 9
  • Email:
  • Telefon: 32 47 31 336
  • Telefon: 500 139 168

Mapa